Meteen naar de inhoud

admin

Aurora 125 jaar!

Wauw wat hebben we genoten! Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli stond er naast café Steffie’s een grote feesttent om ons 125-jarig bestaan te vieren. Op vrijdagavond hebben we de leerlingen van groep 5 van basisschool Fortuna uit Woensdrecht ontvangen voor de afsluiting van ons muzikaal jaar met het project “Muziek met een Staartje”. De leerlingen zongen uit volle borst… Lees verder »Aurora 125 jaar!

Algemene ledenvergadering

Op dinsdag 23 maart vond voor het eerst in de geschiedenis van harmonie Aurora de algemene ledenvergadering digitaal plaats. Omdat de vorige algemene ledenvergadering pas in september was (verplaatst was vanwege corona) was er niet veel nieuws onder de zon. Er waren helaas geen activiteiten geweest, en het aantal repetities was al helemaal dramatisch. De leden hadden zich digitaal gemeld via MS… Lees verder »Algemene ledenvergadering

Nieuwe website!

Het is alweer even geleden dat de oude website uit de lucht ging. Toch kan je tegenwoordig in deze digitale wereld niet zonder een site met alle info over de vereniging. Dus hierbij de lancering van de nieuwe website! Op de website is onder andere de algemene informatie te vinden over onze vereniging zoals de totstandkoming, dirigent en bestuursleden. Ook kan je… Lees verder »Nieuwe website!