Meteen naar de inhoud

Nieuwe website!

Het is alweer even geleden dat de oude website uit de lucht ging. Toch kan je tegenwoordig in deze digitale wereld niet zonder een site met alle info over de vereniging. Dus hierbij de lancering van de nieuwe website!

Op de website is onder andere de algemene informatie te vinden over onze vereniging zoals de totstandkoming, dirigent en bestuursleden. Ook kan je direct lid worden door het aanmeldingsformulier te downloaden. Daarnaast kan je als sponsor op de site informatie vinden hoe je onze mooie club kunt ondersteunen. Maar gelukkig ook de agenda met alle komende activiteiten! Kortom, alle informatie die je als luisteraar wilt weten, voor een toekomstig lid, maar ook voor onze eigen leden natuurlijk.

Veel leesplezier!

1 reactie op “Nieuwe website!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.