Meteen naar de inhoud

Algemene ledenvergadering

Op dinsdag 23 maart vond voor het eerst in de geschiedenis van harmonie Aurora de algemene ledenvergadering digitaal plaats. Omdat de vorige algemene ledenvergadering pas in september was (verplaatst was vanwege corona) was er niet veel nieuws onder de zon. Er waren helaas geen activiteiten geweest, en het aantal repetities was al helemaal dramatisch.

De leden hadden zich digitaal gemeld via MS Teams om 20:00u waarna de vergadering kon beginnen. Het was nog even onwennig voor de voorzitter (Fred) maar dat was voor de leden niet zichtbaar. Het bestuur vergadert al een tijdje digitaal dus vreemd was het niet voor de voorzitter. Middels een aantal polls konden leden hun stem delen tijdens een aantal stemmomenten. De getrouwde stellen moesten helaas voldoen met 1 stem, dus moesten het nog eens zijn met elkaar!

Na een kort uur was de vergadering al afgerond. De agenda was beperkt tot de noodzakelijke punten, en digitaal vergaderen zorgt toch voor minder gezellig gekeuvel. Hopelijk is de volgende vergadering weer gezellig met z’n allen in café Steffie’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.