Meteen naar de inhoud

Sponsorkliks

Hoe werkt Sponsorkliks?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Harmonie Aurora Woensdrecht, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Harmonie Aurora Woensdrecht ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook de grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Harmonie Aurora Woensdrecht. En nogmaals, het kost je niets extra!
Wil je Harmonie Aurora Woensdrecht ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de Harmonie Aurora Woensdrecht SponsorKliks pagina. Voor jou een kleine moeite, voor Harmonie Aurora Woensdrecht zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Harmonie Aurora Woensdrecht. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Harmonie Aurora Woensdrecht hier direct van!

Je blijft anoniem!
Noch SponsorKliks, noch Harmonie Aurora Woensdrecht weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Harmonie Aurora Woensdrecht is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Harmonie Aurora Woensdrecht niets op.

App

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af. Via de app kom je direct bij de winkelpagina uit waar we met Sponsorkliks commissie over ontvangen. Daarnaast ontvang je notificaties als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Harmonie Aurora Woensdrecht binnenkomt. In de app is direct het totale commissiebedrag zichtbaar. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je Harmonie Aurora Woensdrecht. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.
De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Voorbeeld van de app
Selecteer Harmonie Aurora Woensdrecht, bekijk het saldo en klik direct naar het transactieoverzicht of de winkels en verander de berichteninstellingen (notificaties).